Over TD SYNNEX

Als internationaal distributeur bieden wij u als reseller een compleet aanbod op het gebied van IT-, Mobile- en Consumer Electronics (CE), Enterprise en professionele AV-oplossingen.
Bedien je consumenten vanuit jouw winkel of webshop, voorzie je MKB ondernemingen van efficiënte kantoorautomatisering of verzorg je complexere Enterprise oplossingen?
Samen met meer dan 200 toonaangevende merken, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft leveren wij technologische producten, solutions en innovations.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Behalve geavanceerde logistiek, verzorgen wij een breed scala aan supportdiensten en services zoals salesondersteuning, e-commerce, consultancy, financiering, marketing en educatie.
Alles om jou als klant op jouw reis binnen o.a. Cloud, Security, Big Data en IoT mee te nemen naar meer business opportunities. Dat doen wij onder meer door vraagstukken terug te brengen naar de essentie van de behoefte, want wij geloven dat eenvoud verbindt en leidt tot het gezamenlijke succes van morgen.

Klant worden bij TD SYNNEX?

Als reseller toegang tot ons ongeëvenaarde assortiment IT-, Mobile- en Consumer Electronics-producten en alle diensten die wij aanbieden? Dat kan! Houdt jouw KvK-gegevens en BTW-nummer bij de hand, dan ben je binnen enkele minuten klant van TD SYNNEX en heb je toegang tot alle producten, solutions en innovations van onze gespecialiseerde Business-Units, die jouu met kennis, logistiek, educatie en e-commerce diensten graag van dienst zijn.

Registreren